Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Bondegårdsferie på Morsø Friluftscenter.

Velkommen til Morsø Friluftscenter, hvor bondegårdsferien bliver en særlig oplevelse for hele familien! Her kan I nyde en afslappende ferie midt i naturen på vores charmerende friluftscenter.

På Morsø Friluftscenter kan I føle jer som rigtige landboere og komme tæt på dyrene på vores bondegård. I kan møde vores islandske heste og lære at ride eller tage en hyggelig køretur med hestevogn. Hvis I ønsker at opleve Limfjorden, kan I tage på en spændende havkajak tur eller sejle en tur på fjorden i vores sejljoller eller supboards. I kan også nyde en forfriskende dukkert i Limfjorden og udforske dyrelivet under overfladen ved at snorkle eller fiske.

Efter en aktiv dag kan I samles omkring vores hyggelige bålplads eller finde ly i vores bålhus. I kan grille jeres favoritmad på vores terrasse med grill og nyde en skøn aften under åben himmel. Og når det er tid til at slappe af, kan I tage en tur i vores sauna og bare lade tankerne flyve frit.

Morsø Friluftscenter er det perfekte sted at opleve en skøn bondegårdsferie, hvor I kan komme helt tæt på naturen og nyde tid med jeres familie.

Hvad er inkluderet?
  • Overnatning
  • Sengetøj og linned
  • Dyrerunden 2 gange om dagen
Praktisk information

Medbring praktisk tøj og badesko hvis I vil bade i fjorden.

Book et privat arrangementSkal du holde et privat arrangement?
Vi afholder også private arrangementer for større grupper, såsom polterabend og firma events. Send os en forespørgsel her, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.
Cover image
Om Morsø Friluftscenter

VELKOMMEN TIL MORSØ FRILUFTSCENTER

Skal du holde familie- eller firmafest? Eller trænger du og din familie til en aktiv ferie (ikke noget krav) 😊 med havkajak, islandske heste, bål og masser af andre oplevelser.  Morsø Friluftscentret er også et oplagt lejrskoleophold for skoler og institutioner.

Centret er indrettet i den gamle præstegård i Skallerup, lige syd for Vildsund på Mors, cirka 300 meter fra Limfjorden. Man kan bade, snorkle, fiske, fange krabber og rejer, eller samle muslinger og østers. Man kan også sejle en tur på fjorden i centrets sejljoller eller supboards. Der er rigtig gode muligheder for at se sæler.

Centret har stort bålhus, shelters, orangeri, bålplads, sauna, terrasse med grill og masser af dyr.

Centret har 39+ sovepladser, spise/opholdsrum/festsal til 55 og 85 personer, moderne køkkenfaciliteter, handicapvenligt toilet og bad.

Man kan se meget mere om centret på vores hjemmeside www.Morsøfriluftscenter.dk

Morsø FriluftscenterTordenhøjsvej 57950 Erslev
info@havskovjensen.dk+45 61 75 19 56
© 2024 Morsø Friluftscenter
Fra 400 kr./person
Company logo
Fra 400 kr./person